ons Team

Stacks Image 86
Eric Van Poucke

Zijn basis ligt in het onderwijs. Hij was altijd op zoek naar manieren om oude gedragspatronen los te laten en nieuwe te implementeren met als doel een gelukkiger mens te worden. Eric heeft verschillende methodieken ontwikkeld, waaronder : "Roots-to-Bridges". Hiervan is bewezen dat ze mensen, die worstelen met diverse problematieken, zoals burn-out, depressie, grenzen stellen, angsten, verwerken van traumatische gebeurtenissen, … op een effectieve manier helpen de gewenste weg in te slaan.
Eric is een uitstekende coach die vanuit zijn passie voor mensen en paarden geweldige resultaten heeft neergezet. Hij heeft verschillende boeken geschreven, waaronder Roots to Bridges, Coaching en Begeleiding met paarden.
.
Stacks Image 119
Petra Moerman

Mensen begeleiden naar innerlijke groei is een doel van Petra. Om hen te kunnen ondersteunen,  nam ze deel aan meerdere opleidingen.
Ze is er zich, net als Eric Van Poucke, van bewust wanneer men meerdere werkvormen kan toepassen in een begeleiding de deelnemers sneller tot blijvende gedragsveranderingen komen.  Ze bundelden hun kennis in Roots-to-Bridges Coaching.
Stacks Image 104
Ben Willems

Ik heb met mijn hoofd boven de boeken psychologie gehangen, omdat ik de mens wilde begrijpen.
Ik heb met mijn hoofd boven de boeken sociologie gehangen omdat ik de samenhang wilde begrijpen.
Pas mijn paarden  vertelden mij met welke intentie elke mens  in het geheel staat. Want geen enkel boek heeft me geleerd dat "mindset & self-awareness" de basis zijn van "samen".
Dat wil ik delen in elk coaching- en leertraject.

Lic. Psychologische en pedagogische wetenschappen
Master in de Diplomatie en interculturele communicatie
Integratief Psycholoog en psychotherapeut 
Stacks Image 89
Sarinee Verschuur “Aye”

Bij Appaloosa Stables vindt een deel van de begeleidingsprogramma’s plaats die met en zonder paarden worden gerealiseerd. De Appaloosa Stables liggen in een prachtig natuurgebied aan de voet van de Mae Chan Mountains, omgeven door teakbossen.
Aye is een vrolijke en betrokken gastvrouw die er alles aan doet om het haar gasten naar de zin te maken. Dit ervaren ook dagelijks de gasten van Aye’s Restaurant in het centrum van Chiang Rai.
Onze Nederlandse en Belgische begeleiders zijn goed opgeleide mensen, die speciaal voor de begeleiding van onze cliënten naar Thailand zijn gekomen.
Zij zijn optimaal gemotiveerd om mensen te helpen naar een betere toekomst.
Stacks Image 107
Sören Van Poucke

Enkele jaren terug heb ik de coaching opleiding bij R-to-B mogen volgen. Deze bracht een diepe impact op elk aspect in mijn leven. Sindsdien heb ik de missie om dit cadeau te delen met veel mensen. Coaching is voor mij niet enkel mensen begeleiden naar een sterkere versie van zichzelf, maar ook een persoonlijk ervaren van groei en kracht. 
Stacks Image 92
Marjan Smid

Zij is ons aanspreekpunt in Nederland. Tijdens haar loopbaan heeft zij voornamelijk veel ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening. Marjan stelt de mens altijd centraal, omdat zij van mening is dat iedereen anders en uniek is. Of het nou om een relatie, een cliënt of een opdrachtgever gaat. Met respect naar elkaar, met elkaar en voor elkaar werken naar hetzelfde doel. Het lijkt eenvoudig maar ook hier ligt de waarheid vaak in het midden!
Stacks Image 95
Sarah Dijs

‘Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony’. -Mahatma Gandhi
Sarah wil zichzelf voorstellen aan de hand van deze uitspraak van Mahatma Gandhi. Als persoon en als coach is zij van mening dat men zich moet richten op eigen authenticiteit. Dit betekent uitgaan van jezelf, dicht bij jezelf blijven en altijd handelen in overeenstemming met jezelf. Zij kijkt er naar uit om samen op deze ontdekkingsreis te gaan.
Stacks Image 101
Elif Kideys

‘Coaching is de mens echt leren kennen.’ Elif heeft, naast de opgedane ervaringen tijdens het werken in de psychiatrie, ook als E-coach gewerkt en trainingen gegeven. Nu is zij er klaar voor om naar jou te luisteren, je te begeleiden en te ondersteunen!
Stacks Image 98
Helena Van den Ende

Zij is ervan overtuigd dat iedereen kan groeien. Haar passie is mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf. Na een carrière in het bedrijfsleven besloot ze haar leven om te gooien. Ze volgde de coachopleiding Roots-to-Bridges en begeleidt en coacht nu mensen met behulp van paarden. Mensen helpen en hen zien groeien geeft haar ontzettend veel voldoening.
Stacks Image 122
Onze Thaise medewerkers zetten alles in het werk om de cliënten een ontspannen verblijf te geven. Zij doen dit op hun eigen vriendelijke manier. Lekker eten, een mooie nette omgeving, kennismaking met hun cultuur en natuur. Dat geeft een vakantiegevoel en een sfeer waar bewustwording en groeien vanzelfsprekend worden.
Stacks Image 125
Onze paarden leven hier in een kudde, wat voor hen een natuurlijke leefomgeving is. Paarden zijn eerlijk en hebben geen verborgen agenda’s. Ze houden je een spiegel voor en vertellen je daarbij precies wat je zou kunnen veranderen. Ze leren je in de kortste tijd hoe je het anders kunt doen en hoe je snel herstelt van stress.

A horse will test you
A horse will teach you,
A horse will bring out the best in you